Onze praktijk

Bij Tandarts Vroomshoop loopt u met een stralende glimlach naar buiten. U kunt bij onze tandartspraktijk terecht voor algemene tandheelkunde en cosmetische tandheelkunde. Ons deskundige team van gespecialiseerde tandartsen en mondhygiënisten behandelt u om klachten te voorkomen en verhelpen.

 • Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek
 • Tevreden cliënten: beoordeling van 9,3
 • Specialisatie in algemene en cosmetische tandheelkunde

Algemene tandheelkunde

Onder algemene tandheelkunde verstaan wij het verhelpen van algemene klachten aan het gebit en periodieke controles om u te adviseren over bijvoorbeeld mondhygiëne.

Cosmetische tandheelkunde

Met cosmetische tandheelkunde verfraaien we uw gebit. Onze specialisten laten u de mogelijkheden zien: van een mooie natuurlijke lach tot een perfecte Hollywood smile.

Gespecialiseerde tandartsen

U kunt bij Tandarts Vroomshoop terecht voor verschillende specialisaties, van algemene tandheelkundige behandelingen tot esthetische behandelingen en mondhygiëne. Tijdens een gratis intakegesprek beoordeelt een van onze specialisten de conditie van uw tanden, kiezen en tandvlees. Vervolgens stellen we, gebaseerd op uw mondsituatie en wensen, een persoonlijk behandelplan op. Tandzorg Kralingen is een tandartspraktijk die volgens dezelfde wijze te werk gaat. Een deskundige behandeling waarbij er ook wordt geluisterd naar uw wensen. Bekijk de website van Tandzorg Kralingen voor meer informatie over deze tandarts in Rotterdam.

Algemene tandheelkunde en mondhygiëne

Wij raden aan om regelmatig op controle te komen bij de tandarts en mondhygiënist om gaatjes en tandvleesproblemen te voorkomen. Op deze wijze detecteren wij eventuele mondproblemen in een vroeg stadium, waardoor we deze vaak kunnen verhelpen voordat er klachten ontstaan.

Behandelingen

Voor bepaalde specialistische behandelingen, zoals het behandelen van angstige patiënten en de t-scan, werken we samen met deze tandarts in Breda
Met algemene tandheelkunde richten onze tandartsen zich op het voorkomen en verhelpen van mondproblemen. De tandarts voert daarvoor de volgende behandelingen uit:

 • Periodieke controle
 • Wortelkanaalbehandelingen
 • Vullingen
 • Gebitsreiniging
 • Preventieve behandelingen
 • Implantaten
 • Kronen en bruggen

Vergoeding van algemene tandheelkunde

Voor kinderen tot 18 jaar vallen kosten voor algemene tandheelkunde onder de basisverzekering. Bent u 18 jaar of ouder, dan vergoedt uw basisverzekering geen tandartskosten. Een aanvullende tandartsverzekering vergoedt de meeste tandheelkundige behandelingen wel gedeeltelijk of geheel. Voor meer informatie over de voorwaarden en de hoogte van de vergoeding neemt u contact op met uw zorgverzekeraar.

Cosmetische tandheelkunde

Onze cosmetische tandarts verfraait uw gebit met behulp van tandheelkundige hulpmiddelen. Onze specialiteit is het plaatsen van non-prep facings. Bij deze facings, die ontwikkeld zijn door onze eigen tandtechnicus, plaatsen we een dun laagje porselein over de tand heen. We hoeven uw tanden hierdoor niet te slijpen. Tijdens het intakegesprek bespreekt de tandarts de behandeling.

Behandelingen

 • Onzichtbare beugels
 • Tanden bleken
 • Facings

Tarieven voor cosmetische tandheelkunde

De kosten van cosmetische tandheelkundige behandelingen zijn afhankelijk van de benodigde ingrepen en materialen. Tijdens het gratis intakegesprek bespreken we de conditie van uw gebit, uw wensen en de mogelijkheden.

Vergoeding van cosmetische tandheelkunde

De kosten van cosmetische tandheelkunde worden over het algemeen niet vergoed vanuit de basisverzekering. Wanneer u een aanvullende verzekering afsluit, vergoedt uw zorgverzekeraar een cosmetische behandeling soms wel. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie over de vergoeding van cosmetische tandheelkunde.

Ervaringen van cliënten

Esra (Zuidas)

“Vriendelijke, deskundige tandarts. Goede uitleg over de behandeling en vervolgstappen.”

Marcel (Amsterdam Zuid)

“Ik ben bijna 65 jaar en ik heb nooit eerder zo’n deskundige, vriendelijke tandarts meegemaakt. Ik ben ontzettend tevreden!”

Lydia (Zuidas)

“Een paar weken geleden heb ik mijn tanden laten bleken. Ik ben superblij met het resultaat! Mijn tanden zijn een stuk witter.”

Cosmetische tandheelkunde

Onze cosmetische tandarts verfraait uw gebit met behulp van tandheelkundige hulpmiddelen. Onze specialiteit is het plaatsen van non-prep facings. Bij deze facings, die ontwikkeld zijn door onze eigen tandtechnicus, plaatsen we een dun laagje porselein over de tand heen. We hoeven uw tanden hierdoor niet te slijpen. Tijdens het intakegesprek bespreekt de tandarts de behandeling.

Voor cosmetische behandelingen werken we samen met Maliekwartier Tandartsen. Dit is een moderne tandheelkundige praktijk nabij het centrum van Utrecht. Bekijk de website van tandarts Utrecht.

Contactformulier