Tandarts Vroomshoop

Eenvoudige cosmetische ingrepen voor een mooier uiterlijk

Geplaatst op

Sommige mensen zijn hun hele leven lang niet tevreden als ze in de spiegel kijken. Ze storen zich aan hun ogen, gebit, gewicht of iets anders. Toch veranderen ze hier niets aan omdat ze bang zijn voor hoge kosten of ingrijpende behandelingen. Ze denken gelijk aan plastische chirurgie of iets dergelijks wat hun hele uiterlijk zal doen veranderen. Tegenwoordig is er veel meer kennis en ervaring voor het uitvoeren van kleine cosmetische ingrepen die niet belastend zijn en steeds voordeliger worden. Het gebit optimaliseren is vaak de eerste stap, maar er zijn meerdere mogelijkheden. We vatten een paar opties voor je samen.

Wenkbrauwlift

Als je niet tevreden bent met je huidige blik, raden we een wenkbrauwlift aan. Veel vrouwen merken dat hoe ouder ze worden, hoe meer de wenkbrauwen of oogleden naar beneden zakken: maskeren met make-up heeft dan geen zin. Om weer een frisse blik te krijgen kun je dus voor een wenkbrauwlift gaan waarbij oogchirurgen een kleine aanpassing doen. Door een aangepaste ooglidcorrectie staan je wenkbrauwen weer “open”. Deze ingreep is niet vervelend, is relatief voordelig en je hebt er een leven lang profijt van. 

Tanden bleken

Tandartsen worden tegenwoordig steeds handiger in cosmetische ingrepen. De meest natuurlijke en beste optie om scheve tanden recht te zetten is om een beugel te nemen. Je kunt tegenwoordig kiezen voor onzichtbare beugels, zodat je ook op latere leeftijd een beugel durft te nemen. Als jij niks zegt is er een grote kans dat je omgeving het niet zal merken. Heb je niet het geduld om jaren een beugel te dragen, dan raden we facings aan. Facings zijn schildjes die op jouw tanden worden geplakt. Als het ware zijn het nieuwe tanden. Ze hebben als voordeel dat ze je gelijk een stralend en goed werkend gebit kunnen bieden. Mensen met een recht en stralend gebit zien er aantrekkelijker uit en dus is het bleken van tanden of nemen van facings super populair.

Liposuctie

Wil het diëten en sporten niet helemaal werken? Dan raden we een liposuctie aan. Tegenwoordig is dat zo gepiept en wordt het in sommige gevallen zelfs vergoed door de verzekering. Bij een liposuctie zuigen ze het overtollige vet weg, waardoor je heel snel wat minder dik wordt.

Gerelateerde berichten

De voordelen van een periodieke tandartscontrole

Een goede mondgezondheid is essentieel voor uw algehele welzijn. Het helpt u om infecties, gaatjes, tandvleesontsteking en andere problemen te...

Lees meer

Zo ga je met plezier naar de tandarts

Als mensen alleen al tandarts horen, dan kruipt bij bijna iedereen een gevoel van angst door het lichaam heen. Zelf ken ik niemand die met plezier...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden