Tandarts Vroomshoop

Goede tandarts in hartje Rotterdam? Tandartspraktijk Dentia!

Geplaatst op

Ben je aan het kijken voor een Tandarts in Rotterdam? Deze Tandarts, Tandartspraktijk Dentia, is een moderne tandartspraktijk en specialiseert zich in tandheelkundige zorg. Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en service en een tandartsbehandeling dat een glimlach zal opleveren.

Tandarts Rotterdam ook bij spoed

Of het nou om een spoed behandeling gaat, of om een gewone behandeling voor uw gebit u kunt snel bij tandartspraktijk dentia terecht. Ze hebben namelijk geen wachtlijsten en inschrijven is direct mogelijk. Tandartspraktijk Dentia heeft meerdere tandartsen in dienst en daarom is het goed mogelijk dat ze ook uw taal spreken. Je kunt bij tandartspraktijk Dentia terecht voor:

– Halfjaarlijkse Controles
– Klikgebit
– Kunstgebit
– Implantologie
– Spoed behandelingen
– Bruggen en kronen
– Prothese voor uw gebit

Bent u bang voor gedoe met uw verzekeraar? Maakt u dan zich geen zorgen, Tandartspraktijk Dentia is namelijk aangesloten bij alle verzekeraars en ontzorgen u van gedoe met de verzekering. Bij Tandartspraktijk Dentia bent u dus 100% zeker van alle tandheelkundige zorg onder één dak.

Adres Tandarts Rotterdam:
Beukelsdijk 159A
3022 DE Rotterdam
010 – 3074 288
www.tandartspraktijkdentia.nl
info@dentaldentia.nl

Gerelateerde berichten

De voordelen van een periodieke tandartscontrole

Een goede mondgezondheid is essentieel voor uw algehele welzijn. Het helpt u om infecties, gaatjes, tandvleesontsteking en andere problemen te...

Lees meer

Zo ga je met plezier naar de tandarts

Als mensen alleen al tandarts horen, dan kruipt bij bijna iedereen een gevoel van angst door het lichaam heen. Zelf ken ik niemand die met plezier...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden